x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 1 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Kymco Agility 16+200i

Scooter 200cc
από 10,00 € / ημέρα
Kymco Agility 16+200i
Αναβάτες: 2
2
Κιβώτιο ταχυτήτων: Αυτόματο
A
Κυβισμός: 200cc
200cc
Κύκλοι κινητήρα: 4T
4T
Δισκόφρενα: 2
2
Θήκη κράνους
Ναι
Μπαγκαζιέρα
Ναι
Σημείωση: Για ενοικίαση scooter ή μοτοσυκλέτας απαιτείται δίπλωμα κατηγορίας A, A1, M ή AM

Χαρακτηριστικά μοντέλου

 • Αναβάτες: 2
 • Κιβώτιο ταχυτήτων: Αυτόματο
 • Κυβισμός: 200cc
 • Κύκλοι κινητήρα: 4T
 • Δισκόφρενα: 2
 • Θήκη κράνους
 • Μπαγκαζιέρα
 • Μίζα
 • Αερόψυκτο

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Δωρεάν Παράδοση - Παραλαβή
  Δωρεάν παράδοση & παραλαβή στη Σάμο. Για τις τοποθεσίες: Σάμος Βαθύ, Ξενοδοχεία στην Σάμο, Κοκκάρι η δωρεάν παράδοση παραλαβή ισχύει για ενοικιάσεις άνω των 3 ημερών. Αν υπάρχει χρέωση παράδοσης ή παραλαβής μπορείτε να το δείτε στην αριστερή στήλη (σε αυτό το βήμα), καθώς επίσης και στην ανάλυση κόστους στο επόμενο βήμα.
 • Κράνη, Μπαγκαζιέρα, Χάρτη
  Παρέχουμε εντελώς δωρεάν, ασφαλή κράνη, μπαγκιαζιέρα και ένα μοναδικό χάρτη της Σάμου
 • Απερ. χιλιόμετρα Οδ. βοήθεια
  Απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς καμία έξτρα χρέωση & 24ωρη οδική βοήθεια εντελώς δωρεάν
 • Μεικτή ασφάλεια (CDW)
  Με την ασφάλεια αυτή σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής ή φωτιάς απαλλάσσεστε ανεξαρτήτου κόστους με ποσό ευθύνης το ποσό που αναλογεί στην εκάστοτε κατηγορία οχήματος
 • Ασφάλεια κλοπής & φωτιάς
  Σας προσφέρουμε δωρεάν την ασφάλεια κλοπής και φωτιάς
 • Όλους τους φόρους & ΦΠΑ
  Όλοι οι φόροι και το ΦΠΑ περιλαμβάνονται στις τιμές μας. Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις!!!"

Όροι και προϋποθέσεις

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Με μετρητά στο κατάστημά μας κατά την έναρξη της ενοικίασης ή μέσω πιστωτικής κάρτας

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Η εταιρία μας ενδεχομένος να χρειαστεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ως εγγύηση για την μίσθωση του οχήματος σας. Για αυτό το λόγο, ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε την πιστοποίηση (δηλ. προέγκριση) της πιστωτικής σας κάρτας.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Κατά την παραλαβή του οχήματος, η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να (σε ειδικές περιπτώσεις) να δεσμεύσει στην πιστωτική σας κάρτα (ή να ζητήσει σε μετρητά) ποσό εγγύησης ύψους 250 ευρώ το οποίο και επιστρέφεται στο σύνολό του κατά τη λήξη της μίσθωσης, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν άλλες χρεώσεις (πχ λόγω φθοράς ή μη αναπλήρωσης καυσίμου). Η εταιρία μας έχει δικαίωμα αποδέσμευσης του ποσού της εγγύησης εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη λήξη της μίσθωσης του οχήματος.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ: Μετά την λήξη της συμφωνηθείσας μίσθωσης, η EVELIN επιτρέπει στον ενοικιαστή μια περίοδο χάριτος για την επιστροφή του αυτοκινήτου έως 29 λεπτά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Μετά την πάροδο της παραπάνω περιόδου χάριτος ο ενοικιαστής χρεώνεται κατ’ ελάχιστον με το κόστος μιας επιπλέον ημέρας.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Αλλαγή σε κράτηση συνεπάγεται και υπολογισμό της τιμής εκ νέου, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα οχημάτων, τις τιμές που ισχύουν κατά την στιγμή εκείνη, τον σταθμό επιστροφής κ.λπ.

ΑΚΥΡΩΣΗ, ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε προπληρωμένες κρατήσεις δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση αν η ακύρωση γίνει μέχρι και 10 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακρατείται το ποσό της προκαταβολής. Σε περίπτωση μη εμφάνισης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου παρακρατείται επίσης το ποσό της προκαταβολής. ΠΡΟΩΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου νωρίτερα από την ημερομηνία που εμφανίζεται στην κράτηση, ο πελάτης επιβαρύνεται τις μέρες χρήσης του οχήματος συν 50 € επιπλέον, συν Φ.Π.Α.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Δεν επιτρέπεται.

ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: Σε περίπτωση που το όχημα κατά την επιστροφή δεν έχει την ίδια ποσότητα καυσίμων που είχε κατά την παραλαβή, υπάρχει επιβάρυνση ποσού δέκα (10) ευρώ, πλέον του κόστους της καταναλωθείσας βενζίνης. Σε περίπτωση παραλαβής του οχήματος από τον τόπο διαμονής (π.χ. ξενοδοχείο) και σε περίπτωση άρνησης αναπλήρωσης καύσιμου, το ποσό αυτό θα παρακρατείται από την πιστωτική σας κάρτα.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ: Σε περίπτωση που σας έχει επιβληθεί κάποια χρέωση, όπως κλήση για υπερβολική ταχύτητα ή απλήρωτα τέλη κυκλοφοριακής συμφόρησης, η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, όταν οι αρχές ζητήσουν το όνομα του οδηγού. Αυτό μπορεί να συμβεί μήνες μετά την ενοικίαση και θα χρειαστεί να πληρώσετε τα διαχειριστικά έξοδα αλλά και την αρχική χρέωση.

Προστασία Δεδομένων –GDPR Αγαπητέ χρήστη Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων -GDPR), θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία διατηρεί ηλεκτρονικό αρχείο των στοιχείων που μας έχετε εμπιστευθεί και στο οποίο περιέχονται δικά σας προσωπικά δεδομένα, όπως μας τα έχετε γνωστοποιήσει με την έναρξη της συνεργασίας μας. Έχουμε λάβει όλα τα σχετικά μέτρα ασφαλείας, και θα θέλαμε τη συγκατάθεσή σας ώστε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η τηλεφωνικός αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό επικοινωνίας και ενημέρωσής σας για θέματα προϊόντα και προσφορές που αφορούν αποκλειστικά και μόνον την εταιρεία μας. Καμία από τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει δεν κοινοποιείται σε τρίτους.

Με το παρόν δηλώνω ότι έχω διαβάσει και κατανοήσει την Πολιτική Απορρήτου και τους Όροι μίσθωσης αυτοκίνητων της εταιρείας EVELIN rent a car, έτσι όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της www.evelin.gr και συναινώ για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων.
x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 1 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...