x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 1 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Peugeot 208

Group C
Peugeot 208
Επιβάτες: 5
5
Πόρτες: 5
5
Αποσκευές: 3
3
Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
M
Κλιματισμός
AC
ABS
ABS
Αερόσακοι
Ναι
Καύσιμο: Βενζίνη
1

Χαρακτηριστικά μοντέλου

 • Επιβάτες: 5
 • Πόρτες: 5
 • Αποσκευές: 3
 • Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
 • Κλιματισμός
 • ABS
 • Αερόσακοι
 • Καύσιμο: Βενζίνη
 • Ραδιόφωνο/CD
 • Radio-CD USB

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Παράδοση & παραλαβή
  Δωρεάν παράδοση & παραλαβή στη Σάμο
 • Παιδικά-Βρεφικά καθίσματα
  Το γραφείο μας σας παρέχει δωρεάν παιδικά και βρεφικά καθίσματα.
 • Μεικτή ασφάλεια (CDW)
  Με την ασφάλεια αυτή σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής ή φωτιάς απαλλάσσεστε απο το ποσό ευθύνης που αναλογεί ανά κατηγορία αυτοκινήτου.
 • Ασφάλεια κλοπής & φωτιάς
  Σας προσφέρουμε δωρεάν την ασφάλεια κλοπής και φωτιάς.
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  Απεριόριστα χιλιόμετρα για να οδηγάτε ξένοιαστα.
 • 24ωρη Οδική βοήθεια
  Δωρεάν 24ωρη οδική βοήθεια σε όλο το νησί.

Όροι και προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
Με μετρητά στο κατάστημά μας κατά την έναρξη της ενοικίασης ή μέσω πιστωτικής κάρτας

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ:
Για τις κατηγορίες A, B το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη και δύο (2) χρόνια εμπειρίας από την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης και + 2 ευρώ επιπλέον την ημέρα για ασφάλιση κάλυψη ηλικίας.

Για όλες τις άλλες κατηγορίες το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 25 έτη.
Η άδεια οδήγησης θα πρέπει να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.).

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:
Η εταιρία μας ενδεχομένος να χρειαστεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ως εγγύηση για την μίσθωση του οχήματος σας. Για αυτό το λόγο, ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε την πιστοποίηση (δηλ. προέγκριση) της πιστωτικής σας κάρτας.

ΕΓΓΥΗΣΗ:
Κατά την παραλαβή του οχήματος, η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να (σε ειδικές περιπτώσεις) να δεσμεύσει στην πιστωτική σας κάρτα (ή να ζητήσει σε μετρητά) ποσό εγγύησης ύψους 250 ευρώ το οποίο και επιστρέφεται στο σύνολό του κατά τη λήξη της μίσθωσης, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν άλλες χρεώσεις (πχ λόγω φθοράς ή μη αναπλήρωσης καυσίμου). Η εταιρία μας έχει δικαίωμα αποδέσμευσης του ποσού της εγγύησης εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη λήξη της μίσθωσης του οχήματος.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ:
Μετά την λήξη της συμφωνηθείσας μίσθωσης, η EVELIN επιτρέπει στον ενοικιαστή μια περίοδο χάριτος για την επιστροφή του αυτοκινήτου έως 29 λεπτά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Μετά την πάροδο της παραπάνω περιόδου χάριτος ο ενοικιαστής χρεώνεται κατ’ ελάχιστον με το κόστος μιας επιπλέον ημέρας.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ: Ημερήσια χρέωση 2€ για κάθε επιπλέον οδηγό.

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Δωρεάν

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ: 20€ κατόπιν συνεννοήσεως με το γραφείο μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ: Πληρώνεται από τον μισθωτή.

ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ:
Σε περίπτωση που το όχημα κατά την επιστροφή δεν έχει την ίδια ποσότητα καυσίμων που είχε κατά την παραλαβή, υπάρχει επιβάρυνση ποσού δέκα (10) ευρώ, πλέον του κόστους της καταναλωθείσας βενζίνης. Σε περίπτωση παραλαβής του οχήματος από τον τόπο διαμονής (π.χ. ξενοδοχείο) και σε περίπτωση άρνησης αναπλήρωσης καύσιμου, το ποσό αυτό θα παρακρατείται από την πιστωτική σας κάρτα.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Δωρεάν, διατίθενται μόνο μετά από κράτηση.

ΠΛΟΗΓΟΣ – GPS: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με ημερήσια χρέωση.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ: Αλλαγή σε κράτηση συνεπάγεται και υπολογισμό της τιμής εκ νέου, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα οχημάτων, τις τιμές που ισχύουν κατά την στιγμή εκείνη, τον σταθμό επιστροφής κ.λπ.

ΑΚΥΡΩΣΗ, ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε προπληρωμένες κρατήσεις δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση αν η ακύρωση γίνει μέχρι και 10 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακρατείται το ποσό της προκαταβολής. Σε περίπτωση μη εμφάνισης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου παρακρατείται επίσης το ποσό της προκαταβολής.

ΠΡΟΩΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου νωρίτερα από την ημερομηνία που εμφανίζεται στην κράτηση, ο πελάτης επιβαρύνεται τις μέρες χρήσης του οχήματος συν 50 € επιπλέον, συν Φ.Π.Α.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Κάθε παραλαβή / παράδοση στο λιμάνι Καρλόβασι χρεώνεται με €30 κατόπιν συνεννοήσεως με το γραφείο μας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Δεν επιτρέπεται.

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ: Δεν επιτρέπεται.

ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα τα πρόστιμα και συνέπειες από διοικητικές κυρώσεις βαρύνουν τον μισθωτή.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ 24ώρη εξυπηρέτηση μέσω της εταιρίας ενοικίασης EVELIN.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την EVELIN οδηγοί αυτοκινήτων απαλλάσσονται για ζημίες του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου από φωτιά και κλοπή.
ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ (CDW):
Περιγραφή κάλυψης:

 • Προσωπικό ατύχημα οδηγού
 • Σωματικές βλάβες ανά θύμα
 • Φροντίδα στον τόπο του ατυχήματος
 • Υλικές ζημιές τρίτων ανά ατύχημα
 • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα


Η ευθύνη του μισθωτή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ., στην ελάχιστη χρέωση των:
– A, B class: €550
– C, D class: €750
– Diesel, Automatic, Cabrio: €1000
– Τζιπ Kia Sportage: €1000
– Mini Bus: €1000

Η ασφάλεια αυτή δεν καλύπτει:
-Αποζημίωση ακινητοποίησης (για διαφυγόντα κέρδη κατά τη διάρκεια επισκευής του οχήματος)
-Έξοδα ρυμούλκησης που ενδέχεται να προκύψουν συνεπεία βλάβης ή ατυχήματος.
-Έξοδα σε περίπτωση απώλειας κλειδιού.

ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ:
Ο οδηγός χρεώνεται €15 σε περίπτωση ατυχήματος. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (FDW)
Περιγραφή κάλυψης:

 • Πλήρη ασφάλεια χωρίς ποσό συμμετοχής.
 • Προσωπικό ατύχημα οδηγού
 • Σωματικές βλάβες ανά θύμα
 • Φροντίδα στον τόπο του ατυχήματος
 • Υλικές ζημιές τρίτων ανά ατύχημα
 • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

και ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
-Απαλλαγή από αποζημίωση ακινητοποίησης (για διαφυγόντα κέρδη κατά τη διάρκεια επισκευής του οχήματος),
-Απαλλαγή από έξοδα ρυμούλκησης συνεπεία  βλάβης ή ατυχήματος.

Σημείωση: Η ασφάλεια αυτή δεν ισχύει για οδηγούς κάτω των 25 ετών και άνω των 70 ετών.

ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ:
Ο οδηγός χρεώνεται €15 σε περίπτωση ατυχήματος. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.
Σημείωση: Ο ενοικιαστής μπορεί να αγοράσει την πλήρη ασφάλεια εφόσον έχει ηλικία 25 – 70 ετών.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ & ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση σε χωματόδρομο ( τα Jeep εξαιρούνται ), μη κανονική χρήση του οχήματος, παραβίαση STOP, παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, παράβαση του κώδικα Κ.Ο.Κ., ζημιές στο κάτω μέρος ή στους τροχούς και στα ελαστικά του οχήματος, κάθε υπηρεσία που ΔΕΝ έχει εγκριθεί από την Εταιρία μας, έξοδα καθαρισμού ή ζημία στο εσωτερικό του αυτοκίνητου (εκτός και αν προκλήθηκε από σύγκρουση), βλάβη / απώλεια των παιδικών καθισμάτων, συσκευών GPS, φθορά, καταστροφή ή απώλεια κλειδιού, οδήγηση από άλλον οδηγό που δεν είναι δηλωμένος στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣε περίπτωση που σας έχει επιβληθεί κάποια χρέωση, όπως κλήση για υπερβολική ταχύτητα ή απλήρωτα τέλη κυκλοφοριακής συμφόρησης, η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, όταν οι αρχές ζητήσουν το όνομα του οδηγού. Αυτό μπορεί να συμβεί μήνες μετά την ενοικίαση και θα χρειαστεί να πληρώσετε τα διαχειριστικά έξοδα αλλά και την αρχική χρέωση.

 

ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ MOTO & QUAD

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
-Με μετρητά στο κατάστημά μας κατά την έναρξη της ενοικίασης ή μέσω πιστωτικής κάρταςΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Η εταιρία EVELIN απαιτεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ως εγγύηση για την μίσθωση του οχήματος σας. Για αυτό το λόγο, ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε την πιστοποίηση (δηλ. προέγκριση) της πιστωτικής σας κάρτας. Για την προστασία και την κρυπτογράφηση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, κατά τη μεταβίβαση αυτών σε εμάς, χρησιμοποιούμε την πρότυπη τεχνολογία συναλλαγών δεδομένων που μας παρέχει η συνεργάτιδα Τράπεζα μέσω της οποίας γίνονται οι χρεώσεις των καρτών για τις υπηρεσίες μας.

ΕΓΓΥΗΣΗ:
Κατά την παραλαβή του οχήματος, η EVELIN έχει το δικαίωμα να δεσμεύσει στην πιστωτική σας κάρτα ποσό εγγύησης ύψους 350 ευρώ το οποίο και επιστρέφεται στο σύνολό του κατά τη λήξη της μίσθωσης, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν άλλες χρεώσεις (πχ λόγω φθοράς ή μη αναπλήρωσης καυσίμου). Η EVELIN έχει δικαίωμα αποδέσμευσης του ποσού της εγγύησης εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη λήξη της μίσθωσης του οχήματος.

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ:

– Για τα scooter 50cc το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 21 χρόνια και ένας (1) χρόνος εμπειρίας από την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης

– Για το quad και scooter από 125cc και πάνω το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 23 χρόνια και δύο (2) χρόνια εμπειρίας από την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης.

– Η άδεια οδήγησης θα πρέπει να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.), ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.).

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ:
Για να ενοικιάσετε scooter ή μοτοσυκλέτα θα πρέπει να είστε κάτοχος διπλώματος  κατηγορίας A, A1, M ή AM και να έχετε τουλάχιστον έναν (1) χρόνο εμπειρίας από την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ:
Μετά την λήξη της συμφωνηθείσας μίσθωσης, η EVELIN επιτρέπει στον ενοικιαστή μια περίοδο χάριτος για την επιστροφή του αυτοκινήτου έως 29 λεπτά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Μετά την πάροδο της παραπάνω περιόδου χάριτος ο ενοικιαστής θα χρεώνεται κατ’ ελάχιστον με το κόστος μιας επιπλέον ημέρας.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ:
Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως τον μισθωτή.

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ: Δεν επιτρέπεται

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Δωρεάν

ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ: 20€ κατόπιν συνεννοήσεως με το γραφείο μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ: Πληρώνεται από τον μισθωτή

ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ:
Σε περίπτωση που το όχημα κατά την επιστροφή δεν έχει την ίδια ποσότητα καυσίμων που είχε κατά την παραλαβή, υπάρχει επιβάρυνση ποσού δέκα (10) ευρώ, πλέον του κόστους της καταναλωθείσας βενζίνης. Σε περίπτωση παραλαβής του οχήματος από τον τόπο διαμονής (πχ. ξενοδοχείο) και σε περίπτωση άρνησης αναπλήρωσης καύσιμου, το ποσό αυτό θα παρακρατείται από την πιστωτική σας κάρτα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ:
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο οχημάτων από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης, ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ:
Αλλαγή σε κράτηση συνεπάγεται και υπολογισμός της τιμής εκ νέου, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα οχημάτων, τις τιμές που ισχύουν κατά την στιγμή εκείνη, τον σταθμό επιστροφής κ.λπ.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Σε προπληρωμένες κρατήσεις δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση αν η ακύρωση γίνει μέχρι και 15 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακρατείται το ποσό της προκαταβολής. Σε περίπτωση μη εμφάνισης κατά την παραλαβή του οχήματος, παρακρατείται επίσης το ποσό της προκαταβολής.

ΠΡΟΩΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος νωρίτερα από την ημερομηνία που εμφανίζεται στην κράτηση, ο πελάτης επιβαρύνεται τις μέρες χρήσης του οχήματος συν €20 επιπλέον, συν Φ.Π.Α..

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ: Δεν επιτρέπεται.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Δεν επιτρέπεται.

ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : Όλα τα πρόστιμα και συνέπειες από διοικητικές κυρώσεις βαρύνουν τον μισθωτή.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ 24ώρη εξυπηρέτηση μέσω της εταιρίας ενοικίασης EVELIN.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την EVELIN οδηγοί αυτοκινήτων απαλλάσσονται για ζημίες του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου από φωτιά και κλοπή.

ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ (CDW): 
Η μεικτή ασφάλεια καλύπτει:

 • Φροντίδα στον τόπο του ατυχήματος
 • Σωματικές βλάβες τρίτων ανά θύμα
 • Υλικές ζημίες τρίτων ανά ατύχημα
 • Υλικές ζημίες από ανασφάλιστο όχημα
 • Ασφάλεια κλοπής και πυρκαγιάς

Η ευθύνη του μισθωτή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ., στην ελάχιστη χρέωση των:

– 50cc: Απαλλαγή €250
– 125cc έως 200cc: Απαλλαγή €350
– Quad ή scooter πάνω από 250cc: Απαλλαγή €450

Η ασφάλεια αυτή δεν καλύπτει:
Αποζημίωση ακινητοποίησης (για διαφυγόντα κέρδη κατά τη διάρκεια επισκευής του οχήματος).
Έξοδα ρυμούλκησης που ενδέχεται να προκύψουν συνεπεία βλάβης ή ατυχήματος.
Έξοδα σε περίπτωση απώλειας κλειδιού.
Φθορά ή καταστροφή κράνους ή/και top case ( βαλίτσα)

ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ:
Ο οδηγός χρεώνεται €15 σε περίπτωση ατυχήματος. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (FDW) 

Η ασφάλεια πλήρους κάλυψης καλύπτει:

 1. Πλήρη ασφάλεια χωρίς ποσό συμμετοχής.
 • Φροντίδα στον τόπο του ατυχήματος
 • Σωματικές βλάβες τρίτων ανά θύμα
 • Υλικές ζημίες τρίτων ανά ατύχημα
 • Υλικές ζημίες από ανασφάλιστο όχημα
 • Ασφάλεια κλοπής και πυρκαγιάς

και ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
Απαλλαγή από αποζημίωση ακινητοποίησης (για διαφυγόντα κέρδη κατά τη διάρκεια επισκευής του οχήματος).
Απαλλαγή από έξοδα ρυμούλκησης συνεπεία βλάβης ή ατυχήματος.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, μη κανονική χρήση του οχήματος, παραβίαση STOP, παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, παράβαση του κώδικα Κ.Ο.Κ., οδήγηση σε χωματόδρομο, ζημία στο κάτω μέρος ή στους τροχούς και στα ελαστικά, κάθε υπηρεσία που ΔΕΝ έχει εγκριθεί από την εταιρία Evelin, έξοδα καθαρισμού, βλάβη / απώλεια κλειδιού, οδήγηση από άλλον οδηγό που δεν είναι δηλωμένος στο συμβόλαιο, φθορά ή καταστροφή κράνους ή/και top case ( βαλίτσα) .

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Σε περίπτωση που σας έχει επιβληθεί κάποια χρέωση, όπως κλήση για υπερβολική ταχύτητα ή απλήρωτα τέλη κυκλοφοριακής συμφόρησης, η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, όταν οι αρχές ζητήσουν το όνομα του οδηγού. Αυτό μπορεί να συμβεί μήνες μετά την ενοικίαση και θα χρειαστεί να πληρώσετε τα διαχειριστικά έξοδα αλλά και την αρχική χρέωση.

x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 1 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...